0251 410 091 0751 299 745, 0757 013 145

Agentia de turism TOUROPA

Infiintata in anul 1994, Agentia de turism Touropa a avut o evolutie remarcabila pe piata turistica, devenind unul dintre cei mai importanti tour-operatori din Oltenia si prima agentie de turism din Craiova acreditata IATA (International Air Transport Association), dar si agent acreditat al celor mai cunoscuti tour-operatori din lume precum ITS, TJAREBORG, JAHN REISEN, DERTOUR, NECKERMANN, THOMAS COOK, prin intermediul carora puteti calatorii in cele mai exotice locuri de pe glob. Ca o garantie pe care o prezentam in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de noi este certificarea UKAS a sistemului propriu de management al calitatii cu standardul ISO 9001:2008.

Touropa dispune de dotari tehnice moderne, de o buna infrastructura de comunicare si de o echipa performanta de specialisti pregatita sa satisfaca exigentele tale, fie ca este vorba de o calatorie personala sau de afaceri, planificarea unei vacante individuale ori de grup sau o iesire in tara sau in strainatate. La Touropa, noi elaboram vacanta potrivita pentru voi, va asiguram cazare la hoteluri de clasa si va spunem povestile care in fiecare zi dau viata visului tau de vacanta. Pur si simplu noi credem ca nu exista un mod mai bun de a calatorii…deci, alege vacanta de vis si mergi impreuna cu Touropa! Visul tau asteapta!

Obiectivul principal al Agentiei de turism Touropa este cresterea gradului de satisfactie al clientilor nostri. Avantajele majore ale colaborarii cu noi sunt:

Agentia de turism Touropa este structurata astfel:

Ticketing/ Bilete de avion

Asigura rezervari si emiteri de bilete de avion pentru toate companiile aeriene din lume, cu plecari/sosiri din orice aeroport din tara sau din strainatate, emite bilete de avion pentru toate companiile aeriene Low-Cost, asigura efectuarea check-in-ului, ofera tarife si conditii avantajoase pentru firme, corporatii, organizatii, iar in cadrul contractelor corporate asigura livrarea biletelor de avion in format electronic.

Corporate

Turism intern

Turism extern outgoing

Turism extern incoming

Echipa Touropa

Asistenta Online

Turism extern

Oana Trifan
Yahoo! Messenger
Simona Vasile
Yahoo! Messenger

Bilete de avion

Lavinia Dimian
Yahoo! Messenger
Alina Murgasanu
Yahoo! Messenger

Turism intern

Touropa
Yahoo! Messenger
Livia Peca
Yahoo! Messenger