Touropa

Adresa: Strada Unirii, Bloc 23 C,
Nr. Reg. Com.: j16/318/1994
CUI: RO5467911

Banca: Banca

Tel.: 0251413206
E-mail: office@touropa.ro

Despre noi

Cine suntem?

Infiintata in anul 1994, Agentia TOUROPA a avut o evolutie ascendenta pe piata turistica, devenind unul dintre cei mai importanti tour operatori din Oltenia. Prima agentie din Craiova, in prezent singura, acreditata IATA (International Air Transport Association ) , partener al tour operatorului german DerTour, agent acreditat al liniei de croaziere Celestyal Cruises, agent acreditat al Rail Europe si partener al unui numar de peste 2000 de furnizori de servicii turistice din Romania si din strainatate. Alegeti sa calatoriti cu TOUROPA si veti beneficia de peste 25 de ani de experienta in organizarea de calatorii in intreaga lume. Facem totul ca in timpul vacantei Dvs. sa va relaxati si sa va bucurati de obiectivele turistice, de culturi si persoane pe care le intalniti . Obiectivele agentiei TOUROPA sunt pasiunea, munca asidua, inovatia si dragostea pentru calatorii. TOUROPA va ofera vacante uimitoare si amintiri nepretuite!

TOUROPA va ofera un turism durabil, minimizand impactul sau asupra mediului si reducand dependenta sa de resursele neregenerabile. In acest demers lucram cu atentie pentru a imbunatati produsele noastre mentinand o politica de “ Lasati doar urmele pasilor si luati numai fotografii”

 

 De ce calatoresti cu TOUROPA

 Bilete de avion pentru toate companiile aeriene din lume inclusiv Low Cost

Voiajul Dvs este de vacanta sau bussines, TOUROPA va rezerva cele mai bune variante de zbor si va acorda asistenta 7/24 zile/ore

Rezervari hoteliere

Dispunand de o baza de date de peste 1.000.000 de unitati de cazare, TOUROPA poate rezerva pentru Dvs. hotelul ideal atat in Romania cat si in lume.

Rent a car

Oriunde calatoriti, TOUROPA va asigura transfer si/sau servicii de rent a car.

City break

Doriti sa va bucurati de farmecul oraselor europene, sa vizitati muzee celebre sau sa admirati monumente istorice, doriti o cina romantica, TOUROPA va rezerva toate acestea intr-un pachet personalizat. Alocam timp liber fiecarei vacante, astfel incat sa puteti manca, cumpara si explora asa cum doriti.

Croaziere, vacante exotice

Visati sa calatoriti pe nave de lux sau sa petreceti vacanta in locuri exotice, TOUROPA transforma visul in realitate.

Turism rural

Va place sa va petreceti vacanta mai aproape de natura, sa traiti experienta de la tara si sa gustati produse exclusiv naturale, TOUROPA va ofera experiente unice.

Incentive

Oferiti angajatilor Dvs. concedii in Romania – la munte sau la mare, in pensiuni agroturistice sau in grup organizat, TOUROPA va accepta plata si cu vouchere de vacanta de la toate societatile care le emit.

Circuite

TOUROPA ofera o multitudine de vacante de prima clasa, destinatii si stiluri de calatorie - prilej de intalnire cu prietenii sau cu un grup de interes special, pachetele noastre de turism incluzand cele mai pitoresti obiective .

Asigurari de calatorie

Inainte de a pleca intr-o calatorie nu uitati ca, din nefericire, sunt posibile o multime de situatii dificile in care va puteti afla. TOUROPA va ofera asigurari de calatorie care va ajuta sa treceti mai usor peste aceste evenimente.

FIECARE CALATORIE ARE O POVESTE

Visul de calatorie este usor de transformat intr-o splendida realitate prin gama larga de pachete de vacanta oferite de TOUROPA. Cind va imaginati vacanta perfecta va ganditi la hoteluri de lux, la bucatarie locala traditionala, la obiective turistice renumite, dar mai presus de toate, TOUROPA va creaza amintiri nepretuite.

Documente

Certificat de inregistrare
Licenta de turism
Polita de asigurare